Американската певица Шер е може би най-яркият и показателен пример за това,

...
Американската певица Шер е може би най-яркият и показателен пример за това,
Коментари Харесай

76 годишната Шер прикова погледите в дързък латексов костюм с дълбоко деколте

Американската певица Шер е може би най-яркият и индикативен образец за това, че възрастта не значи нищо, в случай че си млад по душа. Въпреки че тази година чукна 76, тя продължава да води необикновено деен живот, не счита да се отхвърля от кариерата си, а на тялото й могат да завиждат и 30 годишните. 
Шер го потвърди за следващ път, като се появи на Седмицата на модата в Париж. 76-годишната звезда закри стилното ревю на Balmain колекция пролет-лято 2023 във френската столица.   Снимки от блестящото шоу се появиха в Daily Mail.


Неостаряващата изпълнителка се появи на подиума заедно с креативния шеф на марката Оливие Рустейн, облечена в прилепнал футуристичен латексов костюм с надълбоко деколте и черни кожени ботуши на платформа.





" Прекарах си ужасно на сцената! Чувствах се прелестно! Шоуто беше може би най-хубавото фешън шоу за всички времена! Сцената ме викаше. Шер… о, Шер, ела си вкъщи и аз я чух ", написа в Twitter след шоуто звездата.



Определено Шер не сбърка с избора на тоалет, тъй като още веднъж потвърди, че е в съвършена за годините си форма.

Той подчерта по най-хубавия метод прелестите на певицата и сигурно е предиздвикал куп дами от целия свят да завиждат на формите й. 



Между другото, читателите на Daily Mail също видяха какъв брой добре наподобява 76-годишната изпълнителка и не пропуснаха да го отбележат в мненията си под материала. 

" Изпадам в меланхолия от обстоятелството, че жена, която е по-възрастна с 30 години, наподобява по-добре от мен ", " Изглежда по-добре от Мадона. Страхотна! ", " Уау, тя наподобява ужасно! Може би не би трябвало да се обличаш по този начин на 76, само че тя може да си го разреши ", " Какъв гений би трябвало да имаш, с цел да изглеждаш по този начин на 76? ", " Защо Шер наподобява по-добре от Мадона? Усмихната, щастлива, към момента съвременна, а Мадона, която обичах през 80-те и 90-те години на предишния век, в този момент наподобява като риба ", пишат те. /
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР